
مزایا و معایب استفاده از پارتیشن های هوشمند با شیشه های مات
پارتیشنهای هوشمند، یکی از پیشرفتهای جدید صنعت دکوراسیون است. در تکنولوژی ساخت آن از ترکیب خلاقیت و علم بهره گرفته شده است، این دکور در حالت کلی مشابه پارتیشنهای معمولی است فقط با این تفاوت که در ساخت پارتیشنهای هوشمند از شیشههای هوشمند استفاده میشود. اسمارت گلس، شیشه کنترل نور(LCG) یا شیشه هوشمند میتواند به هر دو صورت مات و شفاف ظاهر شوند و همین ویژگی، کاربردهای متنوعی برای آن در صنایع مختلفی مثل خودروسازی و معمای و دکوراسیون داخلی و…را به همراه داشته است.
محصولات مرتبط : پارتیشن چوبی مدل PP8
پارتیشن های هوشمند
مکانیزم اصلی شیشههای هوشمند به صورت تغییر میزان جذب نور است. در واقع یک جریان الکتریکی خارجی و همراه با آن یک میدان الکتریکی به مایعی که میان دولایه شیشه قرار دارد اعمال میشود. این مایع به شکل کریستال است. با اعمال نیروی الکتریکی، جهت گیری یونهای مایع در ساختار شیشه بین منظم و نامنظم تغییر میکند و انتقال نور با سرعت متفاوتی رخ میدهد؛ درنتیجه شیشه میتواند در دو حالت شفاف و مات سوئیچ کند. شیشه هوشمند در حالت روشن کاملا شفاف است و در حالت خاموش کاملا مات میشود. پکیج شیشههای هوشمند که به آن میکروفیلم نیز گفته میشود از ۴ جزء، شیشه، فیلم هوشمند مایع، اینورتر برق و ریموت کنترل تشکیل میشود. در بسیاری از دکوراسیونهای امروزی برای شخصی سازی بیشتر محیط و ایجاد فضای زیباتر از پارتیشنهایی متشکل از این سیستم هوشمند استفاده میکنند. پارتیشنهای هوشمند امروزه با کمک این فناوریها ساخته میشوند. این پارتیشنهای هوشمند به دو شکل تک جداره و دوجداره قابلیت اجرایی دارد. در یک دسته، طلق هوشمند بین دو لایه شیشه سکوریت شده قرار میگیرد و در حالت دیگر طلق یا گلس به صورت برچسبی روی یک لایه شیشه سکوریت ضخیمتر لمینت میشود.
“بیشتر بخوانید : پارتیشن های دوجداره و تک جداره “
این دو روش از نظر بخش الکترونیک و سیم کشی مشابه هم هستند. جهت اجرای هوشمندسازی پارتیشنها، سیمکشی برق شهری الزام نیست. اینورتر یا ترانسی که برق ۲۲۰ ولت را به برق آداپتوری تبدیل کند کافی است. باید اشاره کرد، برای ادارات و شرکتها یا مکانهایی که پارتیشن شیشهای از قبل موجود بوده است از روش برچسبی برای هوشمند سازی استفاده میکنند. البته هر دو روش راحت است اما روش دوم سرعت اجرایی بیشتری دارد. جنس و متریال پارتیشنبندی شیشه هوشمند نیز انواع و طرحهای مختلف دارد و انتخاب این شیشهها باید در مجموع بر اساس سلیقه خریدار، اصول زیبایی شناسی محیط، هزینه نهایی، ماندگاری و دوام پارتیشن صورت گیرد.
محصولات مرتبط : پارتیشن شیشه ای مدل PP11
مزایا و معایب پارتیشن های هوشمند
در عین حال که امکان دید را برای هر دو طرف شیشه فراهم میکند با کمک یک ریموت کنترل میتواند به حالت مات دربیاید. این سیستم کنترل با یک کلید ساده ، ریموت، پدال و… اجرایی میشود و حتی شما قابلیت کنترل کردن درصد میزان نور عبوری در زمانهای مختلف برای استفاده از محیط داخلی را دارید. شیشه هوشمند حتی به خریدار امکان مدیریت و کنترل پارتیشنهای بخشهای مختلف به حالت های متفاوت را میدهد. شما با کمترین زمان ممکن و سادهترین روش میتوانید محل مد نظر را از مقابل دید پنهان کنید و در صورت نیاز حریم شخصی را فراهم کنید و دوباره به حالت نرمال برگردانید. پخش فیلم روی شیشه مات شده به عنوان صفحه نمایشگر با ویدیو پروجکشن امکان پذیر است. از شیشه هوشمند در محیطهای اداری به عنوان تخته وایت برد استفاده میشود.
“بیشتر بخوانید : اهمیت متریال در ساخت پارتیشن های اداری “
پارتیشنهای هوشمند در۱۸۰ سانتی متر عرض و با طول نامحدود قابلیت اجرا دارند. معمولا کیفیت ساخت شیشههای هوشمند بالاست و این شیشهها از شیشههای معمولی شفافتر هستند. امکان ایمن سازی در مقابل ضربه برای پارتیشنهای هوشمند ممکن است. شیشههای هوشمند فیلتر خوبی برابر اشعههای خورشیدی هستند و کاربرد انتی یووی دارند. به فضای محیط جذابیت و حالت مدرنیته میبخشند. در صورت عایق سازی، این پارتیشنها از انتقال سر و صدا هم جلوگیری میکنند. نصب ساده دارند و رنگ و مدل شیشهها در این دکور بسیار متنوع هست؛ شیشههایی در رنگهای سفید، دودی، برنز، آبی و…که با سایر دکوراسیون محیط هماهنگ میشود. نگهداری، مراقبت و نظافت آنها نسبت به پوششهای رایج روی پارتیشنها مثل پرده بسیار آسان و کمهزینه است.
محصولات مرتبط : پارتیشن چوبی مدل PP9
قیمت شیشه هوشمند در پارتیشن اداری
قیمت و هزینه این فناوری معمولا بر اساس مساحت کار و مترمربع محاسبه میگردد. البته نوع شیشه مورد نظر، نوع یراق آلات و جزییات دیگر نیز در قیمت اهمیت دارند. برای اینکه قیمت این محصولات را به دست آورید، میتوانید با مشاوران ما در پویا چوب سورین ارتباط برقرار کنید.
محصولات مرتبط : پارتیشن شیشه ای اداری مدل PP18